enda

Carl Rald

(1935 – 2006)

Produktionsleder. Født 28/4 1935, død 22/6 2006.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kong Lear 1971 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Christa 1971 Produktionssupervisor U/Spillefilm
Oktoberdage 1970 Produktionssupervisor DK/Spillefilm
Kys til højre og venstre 1969 Produktionsleder DK/Spillefilm
Tegneserie 1968 Produktion DK/Kort fiktion
Dr. Glas 1968 Produktionsleder DK/Spillefilm
1000 fryd 1967 Produktion DK/Kort fiktion
Peter - 8 år 1967 Produktion DK/Kort fiktion
Talent 1967 Produktion DK/Kort fiktion
En revolutionær i et velfærdssamfund 1967 Produktion DK/Kort fiktion
Sangerinden 1967 Produktion DK/Kort fiktion
Tag en rask beslutning 1967 Produktion DK/Kort fiktion
Episode 1967 Produktion DK/Kort fiktion
Det blå billede 1967 Produktion DK/Kort fiktion
Astrid Henning-Jensen 1967 Produktion DK/Dokumentarfilm
Bevægelsen 1967 Produktion DK/Kort fiktion
Hjemturen 1967 Produktion DK/Kort fiktion
Magasin 1966 Produktion DK/Kort fiktion
Forlovelse 1966 Produktion DK/Kort fiktion
Den forsvundne løve 1966 Produktion DK/Kort fiktion
Bilen 1966 Produktion DK/Kort fiktion
Ett barn skal dödas 1966 Produktion DK/Kort fiktion
Norden i flammer 1965 Klip DK/Dokumentarfilm
Tine 1964 Produktion DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Tilrettelægger DK/Spillefilm
Pigen Gogo 1962 Produktion U/Spillefilm
Den kære familie 1962 Produktionsleder DK/Spillefilm
Duellen 1962 Produktionsleder DK/Spillefilm
Mine tossede drenge 1961 Produktion DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor i forårshumør 1961 Produktion DK/Spillefilm
Flemming på kostskole 1961 Produktion DK/Spillefilm
Cirkus Buster 1961 Produktionsleder DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor og Lotte 1960 Produktionsleder DK/Spillefilm
Forelsket i København 1960 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ung kærlighed 1958 Klip DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1957 Assistent DK/Spillefilm
Kispus 1956 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Altid ballade 1955 Instruktørassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.