enda
Person

Carl Viggo Meincke

(1902 – 1959)

Fritz Carl Viggo Meincke (8. marts 1902, København, - 27. september 1959, København) var en dansk revyforfatter, komponist, skuespiller og teaterdirektør.

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
En Mand af betydning 1941 Nielsen, Maler DK/Spillefilm
Thummelumsen 1941 Konsul Eriksen DK/Spillefilm
Frøken Kirkemus 1941 Sangtekster DK/Spillefilm
Jeg har elsket og levet 1940 Kofoed, student DK/Spillefilm
Familien Olsen 1940 Sangtekster DK/Spillefilm
En lille Tilfældighed 1939 Medvirkende, Sangtekster DK/Spillefilm
Nordhavets Mænd 1939 Sangtekster DK/Spillefilm
Plat eller Krone 1937 Medvirkende, Sangtekster DK/Spillefilm
En fuldendt Gentleman 1937 Manus, Sangtekster DK/Spillefilm
Flaadens blaa Matroser 1937 Sangtekster DK/Spillefilm
Frk. Møllers Jubilæum 1937 Sangtekster DK/Spillefilm
Panserbasse 1936 Gaardsanger, Sangtekster DK/Spillefilm
Snushanerne 1936 Musikalsk Flyttemand, Sangtekster DK/Spillefilm
Sol over Danmark 1936 Sangtekster DK/Spillefilm
Bag Københavns Kulisser 1935 Sangtekster DK/Spillefilm
Kidnapped 1935 Sangtekster DK/Spillefilm
Week-End 1935 Sangtekster DK/Spillefilm
Med fuld Musik 1933 Sangtekster DK/Spillefilm
Københavnere 1933 Sangtekster DK/Spillefilm
Thi kendes for ret 1929 Medvirkende DK/Kort fiktion
Musik År Film Funktion
Naar Lygterne tændes 1979 Johnny Larsen Tekstforfatter
En Vaarnat i Wien 1941 Frøken Kirkemus Tekstforfatter
Bare du vil smile lidt til mig 1941 Frøken Kirkemus Tekstforfatter
Når du er forelsket 1940 Familien Olsen Tekstforfatter
Hva'' er Swing? 1939 En lille Tilfældighed Tekstforfatter
Et lille tilfældigt Smil 1939 En lille Tilfældighed Tekstforfatter
Hele Verden er min! 1939 En lille Tilfældighed Tekstforfatter
Saa er det sket! 1939 En lille Tilfældighed Tekstforfatter
Vuggevise [Nordhavets Mænd, 1939] 1939 Nordhavets Mænd Tekstforfatter
I et Hjørne i en gammel Kro 1937 En fuldendt Gentleman Tekstforfatter
Jeg vil ud jeg vil bort jeg vil væk herfra 1937 En fuldendt Gentleman Tekstforfatter
Store Forhold, brilliante Tider 1937 Flaadens blaa Matroser Tekstforfatter
Flaadens blaa Matroser (v/Kor) 1937 Flaadens blaa Matroser Tekstforfatter
Skal vi ikke ta'' og smile til hinanden 1937 Flaadens blaa Matroser Tekstforfatter
Flaadens blaa Matroser 1937 Flaadens blaa Matroser Tekstforfatter
Visen om Hr. Baldrian 1937 Flaadens blaa Matroser Tekstforfatter
Skal vi svinge de små Pusselanker 1937 Frk. Møllers Jubilæum Tekstforfatter
Tiden der svandt 1937 Frk. Møllers Jubilæum Tekstforfatter
Fut fut fut 1937 Frk. Møllers Jubilæum Tekstforfatter
Novra 1937 Plat eller Krone Tekstforfatter
En Sommermorgen i København 1937 Plat eller Krone Tekstforfatter
Vi hænger alle sammen og gynger i en Tråd 1937 Plat eller Krone Tekstforfatter
Der var noget af den rigtige Stemning 1937 Plat eller Krone Tekstforfatter
Vi er fire flotte Fyre 1936 Sol over Danmark Tekstforfatter
Den dejligste Pige i Verden 1936 Panserbasse Tekstforfatter
Aah, Jeg er saa glad i dag 1936 Panserbasse Tekstforfatter
Hvad er det med Juliane? 1936 Snushanerne Tekstforfatter
Mit hjerte det slaar i mit Sømandsbryst 1936 Snushanerne Tekstforfatter
Uhu Uhu - Havfruernes sang 1936 Snushanerne Tekstforfatter
Gaardsangervise 1936 Panserbasse Sang
Den dejligste Pige i Verden 1936 Panserbasse Sang
Vuggevise 1935 Provinsen kalder Tekstforfatter
Regn og Solskin 1935 Provinsen kalder Tekstforfatter
Anders og Marie 1935 De bør forelske Dem Tekstforfatter
Høstsangen 1935 De bør forelske Dem Tekstforfatter
Jeg elsker en Pige! 1935 Kidnapped Tekstforfatter
Rio Bamba 1935 Bag Københavns Kulisser Tekstforfatter
Byens Sang 1935 Bag Københavns Kulisser Tekstforfatter
Kun for dig 1935 Week-End Tekstforfatter
Week-end 1935 Week-End Tekstforfatter
Så længe vi to holder sammen 1935 Week-End Tekstforfatter
Syng en Sang om sol og kærlighed 1935 Week-End Tekstforfatter
Hvergang en Stjerne blinker 1935 Week-End Tekstforfatter
Jeg kaster min lyse Kjole 1935 Bag Københavns Kulisser Tekstforfatter
Hvis ikke Jeg sku'' ku'' 1935 Kidnapped Tekstforfatter
Æh-bæh-buh! 1935 Kidnapped Tekstforfatter
Fødselsdagsvalsen 1934 Ud i den kolde Sne Tekstforfatter
Ud i den kolde sne 1934 Ud i den kolde Sne Tekstforfatter
Jeg kan ikke gøre for det, men jeg kan så godt li'' Pi''er 1934 Ud i den kolde Sne Tekstforfatter
Så længe der er noget man kan ønske sig 1934 Ud i den kolde Sne Tekstforfatter
Æv Gutter (Det er sjovt hvad du fortæller, men ih hvor er det løgn) 1934 Barken Margrethe Tekstforfatter
I det lille Rige 1934 Barken Margrethe Tekstforfatter
Nu skal vi ud og slå til Søren 1934 Barken Margrethe Tekstforfatter
Med fuld Musik 1933 Med fuld Musik Tekstforfatter
Kun for én alene 1933 Med fuld Musik Tekstforfatter
Når bare du vil vente 1933 Med fuld Musik Tekstforfatter
Alt hvad jeg har vil jeg dele med dig 1933 Københavnere Tekstforfatter
København 1933 Københavnere Tekstforfatter
Hisa Husa Hejsa 1933 Københavnere Tekstforfatter
Op i Toppen 1932 Han, hun og Hamlet Tekstforfatter
Alle Fugle fløjter en Sang om Kærlighed 1932 Han, hun og Hamlet Tekstforfatter