enda

Carla Gugino

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
San Andreas 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Poppers pingviner 2011 Amanda U/Spillefilm
Spy Kids 3-D: Game Over 2003 Ingrid Cortez U/Spillefilm
Spy kids 2 - Drømmenes ø 2002 Ingrid Cortez U/Spillefilm
The One 2001 T.K. Law/Massie Walsh U/Spillefilm
Spy Kids 2001 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.