enda

Carla Müller

(1886 – )

Skuespillerinde. Født 29/8 1886, død?

Uddannet på Det kgl. Teaters elevskole. Udvandrede 1939 til USA.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den sorte Kat 1918 Medvirkende DK/Spillefilm
Elverhøj 1917 Fru Walkendorff DK/Spillefilm
Britta fra Bakken 1915 Mor Martha fra Bakken DK/Spillefilm
Slægten 1912 Alvilda, Helmuths hustru DK/Spillefilm
Storstadens Hyæne 1912 Tatan-Nené, kokotte DK/Spillefilm
Manden med Klumpfoden Fru Abel DK/Spillefilm
Præsidentens Fald 1ste kvinde DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.