enda

Carlo M. Pedersen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sigurd Fafnersbane 1981 Dialoginstruktør DK/Kort fiktion
Hold mig udenfor 1978 Instruktion Tv-film
Natmad 1977 Instruktion Tv-film
Skyggen 1975 Lyd DK/Kort fiktion
Snart dages det brødre 1974 Instruktion Tv-film
Engang bli'r Danmark frit 1974 Instruktion Tv-film
Laila Løvehjerte 1972 Instruktion, Manus Tv-film
På vej til Hilda 1972 Instruktion Tv-film
Ung vrede 1967 Instruktion Tv-film
Billet til Månen 1967 Instruktion Tv-film
Historien om Barbara 1967 En hørespilinstruktør DK/Spillefilm
Hughie 1965 Instruktion Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.