enda

Carlo Ponti

(1910 – 2007)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
En ganske særlig dag 1977 Produktion U/Spillefilm
Cassandra broen 1976 Produktion, Produktion U/Spillefilm
Grimme, dumme og beskidte 1976 Producer U/Spillefilm
Profession: Reporter 1975 Produktion U/Spillefilm
Skyldig - ikke skyldig? 1974 Produktion U/Spillefilm
Fræk weekend 1973 Producer U/Spillefilm
Hva' 1972 Produktion U/Spillefilm
Lykken er en varm præst 1971 Produktion U/Spillefilm
Amanti 1968 Produktion U/Spillefilm
Isabella 1967 Produktion U/Spillefilm
Det 10. offer 1965 Produktion U/Spillefilm
Ægteskab på italiensk 1964 Produktion U/Spillefilm
Døden giver ikke kredit 1962 Produktion U/Spillefilm
Boccaccio 70 (To uartige piger) 1962 Produktion U/Spillefilm
En kvinde er en kvinde 1961 Produktion U/Spillefilm
Huntigeren 1961 Produktion U/Spillefilm
Fra Cheyenne til Bonanza 1960 Produktion U/Spillefilm
Lola 1960 Produktion U/Spillefilm
Jernbanemanden 1956 Produktion U/Spillefilm
Galante eventyr 1955 Produktion U/Spillefilm
Attila the Hun 1954 Produktion U/Spillefilm
La strada 1954 Produktion U/Spillefilm
Flugten til Frankrig 1948 Produktion, Producer U/Spillefilm
Negeren og gadepigen 1947 Produktion U/Spillefilm
Leve i fred 1946 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.