enda

Carlos Conti

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
On the road 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ginger and Rosa 2012 Scenograf U/Spillefilm
Drageløberen 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den ny verden 2006 Produktionsdesign U/Spillefilm
Motorcykel dagbog 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mig og min søster 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
En klods om benet 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Man Who Cried 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
The tango lesson 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nelly og hr. Arnaud 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
En 3-kantet historie 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Min bedste årstid 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Max og Jérémie 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tjenesten, uret og den kæmpestore fisk 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vilde orkideer 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.