enda

Carlos Saura

(1932 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
I, Don Giovanni 2009 Instruktion, Manuskript U/Spillefilm
Goya i Bordeaux 1999 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tango 1998 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Flamenco 1995 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Ilddansen 1986 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Carmen 1983 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Blodbryllup 1981 Instruktion U/Spillefilm
Den spanske ravn 1976 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Den giftgrønne drink 1967 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.