enda

Carol Littleton

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Den anden søster 2008 Klip U/Spillefilm
Margot at the wedding 2007 Klip U/Spillefilm
The Manchurian candidate 2004 Klip U/Spillefilm
Dreamcatcher 2003 Klip U/Spillefilm
Sandhedens time 1998 Klip U/Spillefilm
Wyatt Earp 1994 Klip U/Spillefilm
Benny & Joon 1993 Klip U/Spillefilm
Grand Canyon - I storbyens hjerte 1991 Klip U/Spillefilm
Grænseløst begær 1990 Klip U/Spillefilm
Turist ved et tilfælde 1988 Klip U/Spillefilm
Silverado 1985 Klip U/Spillefilm
En plads i mit hjerte 1984 Klip U/Spillefilm
Gensyn med vennerne 1983 Klip U/Spillefilm
E.T. the extra-terrestrial 1982 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.