enda

Caroline Drasbæk

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lulu & Leon 2009 Pakpao Tv-serie
Danmarks sjoveste mand 2005 Rengøringskone DK/Kort fiktion
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Kokkepige Tv-serie
Skjulte spor 2000 Linda Dambardian, luder Tv-serie
TAXA 1997 Mai Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.