enda

Caroline Polke

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Værelse til leje 5:6 2018 Tonemester Fiktionsserie
Værelse til leje 3:6 2018 Tonemester Fiktionsserie
Værelse til leje 6:6 2018 Tonemester Fiktionsserie
Værelse til leje 4:6 2018 Tonemester Fiktionsserie
Værelse til leje 2:6 2018 Tonemester Fiktionsserie
Værelse til leje 1:6 2018 Tonemester Fiktionsserie
Værelse til leje (oversigt) 2018 Tonemester Fiktionsserie
Udfordringen 2016 Produktionsassistent DK/Kort fiktion
Esther 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Schizophrenia 2014 Fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.