enda

Caroline Reedtz-Thott

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Motormagasinet 2004 Makeup Tv-serie
Lad isbjørnene danse 1990 Makeup DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Makeup DK/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Makeup DK/Spillefilm
Da Lotte blev usynlig 1988 Makeup Tv-serie
Manden i Månen 1986 Makeup DK/Spillefilm
Tonny Toupé show 1985 Makeup Tv-serie
Den kroniske uskyld 1985 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.