enda

Carrie Fisher

(1956 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Star Wars: The Force Awakens 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The aristocrats 2005 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Stjernekrigen 1997 Prinsesse Leia U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1997 Prinsesse Leia U/Spillefilm
Jedi ridderen vender tilbage 1997 Prinsesse Leia U/Spillefilm
Smil - vi er på 1990 Manus U/Spillefilm
En rodet affære 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Da Harry mødte Sally 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Nabokrigen 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Stævnemøde med døden 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Jagten på Garbo 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Jedi-ridderen vender tilbage 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Imperiet slår igen 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Stjernekrigen 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.