enda

Carsten Behrendt-Poulsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Palæstina - Danmark, samme kamp 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Anderledes erindringer 1973 Foto DK/Dokumentarfilm
Lenin, din gavtyv! 1972 Foto DK/Spillefilm
En skovsø 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Et blad 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
Snogens bevægelser 1972 Foto DK/Dokumentarfilm
I morgen, min elskede 1971 Foto DK/Spillefilm
Hvem skal med hvem? 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Sex en gros 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Zurp Ahtamn 1971 Foto DK/Dokumentarfilm
Tandlæge på sengekanten 1971 Stillfotograf, 2. fotograf DK/Spillefilm
Rend mig i revolutionen 1970 Fotograf, 2. unit DK/Spillefilm
Den gale dansker 1969 Foto DK/Spillefilm
Nonnekysset 1968 Foto DK/Kort fiktion
Brødrene på Uglegaarden 1967 Foto DK/Spillefilm
Mig og min lillebror 1967 Fotografassistent DK/Spillefilm
Fantasterne 1967 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.