enda

Carsten Fromberg

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Winter 2008 Manuskonsulent DK/Eksperimentalfilm
In Transit 2005 Konsulterende instruktør DK/Kort fiktion
Mellem os 2003 Konsulent DK/Kort fiktion
En ægte Brian 1997 Instruktion, Manus, Foto DK/Dokumentarfilm
Ondt blod 1996 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
De nøgne træer 1991 Casting-assistent DK/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Konsulent DK/Spillefilm
Kærlighed på bumpet vej 1989 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Jorden er giftig 1988 Medvirkende DK/Kort fiktion
Den kroniske uskyld 1985 Assistent DK/Spillefilm
Har du set Alice? 1981 Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.