enda

Carsten Knudsen

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tvillingerne & julemanden 2013 Gåsebonden Tv-serie
Cwc World 2003 2003 Instruktion
CWC World 2003 Instruktion, Pia, Musik Tv-serie
The julekalender 1993 Instruktion, Manus, Musik, Gertrud Sand/Günther Tv-serie
Walter og Carlo i Amerika 1989 Havnearbejder DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.