enda

Carsten Myllerup

(1971 – )

Instruktør. Født 1971. Stiftede i 1999 den alternative filmskole Super 16 - et initiativ som han i 2010 modtog en Æres-Bodil for.

Debuterede i 2000 med kortfilmen "Anden juledag" og har efterfølgende lavet flere kortfilm og instrueret to spillefilm for henholdsvis børn og unge. Siden 2005 har han overvejende været beskæftiget med at instruere afnsit til tv-serier, bl.a. på "Anna Pihl", "Sommer" og "Lulu og Leon".

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dicte 3 2016 Instruktion Tv-serie
Juleønsket 2015 Instruktion Tv-serie
Op med halen 2014 Instruktion Fiktionsserie
Op med halen - Første skoledag 2014 Instruktion Tv-serie
Op med halen - Verdensstjerner 2014 Instruktion Tv-serie
Op med halen - Kampvalg 2014 Instruktion Tv-serie
Op med halen - Australsk fodbold 2014 Instruktion Tv-serie
Op med halen - Bushkager 2014 Instruktion Tv-serie
Op med halen - Talentshowet 2014 Instruktion Tv-serie
Dicte 1 2013 Instruktion Tv-serie
Den 2. side 2010 Instruktion Tv-serie
Lulu & Leon 2009 Instruktion Tv-serie
Kristian 2009 Instruktion Tv-serie
Sommer 2008 Instruktion Tv-serie
Anna Pihl - Strisser i storbyen (Sæson 1, Afsnit 1-10) 2006 Instruktion
Anna Pihl 2006 Instruktion Tv-serie
Oskar & Josefine 2005 Instruktion DK/Spillefilm
Jesus & Josefine 2003 Instruktion Tv-serie
Midsommer 2003 Instruktion DK/Spillefilm
Den store forskel 2001 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Grev Axel 2001 Location scout DK/Spillefilm
2. Juledag 2000 Instruktion
Hotellet 2000 Instruktion Tv-serie
Anden juledag 2000 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Bånd 1: Ernst 1999 Instruktion, Medvirkende, Manus, Producer DK/Kort fiktion

Priser og nomineringer

Pris Premiere år Festival Film
Børnejuryens 1. Pris 2005 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2005 Oskar & Josefine
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.

Festivals

Festival Festival dato Film
Hong Kong, International Children's Film Carnival 2006-07-17 Oskar & Josefine
TIFF Kids 2006-04-21 Oskar & Josefine
Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2005-12-03 Oskar & Josefine
Lübeck, Nordische Filmtage 2005-11-03 Oskar & Josefine
Chicago Int. Children's Film Festival 2005-10-27 Oskar & Josefine
London Film Festival 2005-10-20 Oskar & Josefine
Sarajevo Film Festival 2005-08-19 Oskar & Josefine
Zlin Int. Film Festival for Children & Youth 2005-05-29 Oskar & Josefine
Jeonju International Film Festival 2005-04-28 Oskar & Josefine
Berlinale 2005-02-10 Oskar & Josefine
Tallinn Black Nights Film Festival 2003-11-22 Midsommer
Berlin Fantasy Film Festival 2003-07-23 Midsommer
Moscow - Royal Danish Embassy 2003-04-05 Midsommer
Göteborg International Film Festival 2003-01-24 Midsommer
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.