enda

Carsten Sønder

(1944 – )

Instruktør. Født 1944. Oprindelig uddannet som arkitekt, men siden optaget på Filmskolen, hvor han blev færdiguddannet fra manuskriptlinjen i 1989.

Carsten Sønder har instrueret en lang række kort-, dokumentar, eksperimental- og spillefilm.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Din for altid 1999 Instruktion DK/Kort fiktion
Blomsterfangen 1996 Idé DK/Kort fiktion
Elsker, elsker ikke 1995 Instruktion, Manuskript DK/Spillefilm
Smukke dreng 1993 Instruktion DK/Spillefilm
Frank og hans piger 1991 Idé DK/Kort fiktion
Kys mor, skat! 1990 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Manden indeni 1989 Manus DK/Kort fiktion
Lysets fravær 1987 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Scene 37 - Optakten 1987 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Corpus Kristi - og drømmen om fred 1983 Instruktion, Manus DK/Eksperimentalfilm
M/S Mars af Ålborg 1980 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.