enda

Carter Burwell

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Fifth Estate 2013 Musik U/Spillefilm
Twilight saga: Breaking dawn - del 2 2012 Musik U/Spillefilm
Seven Psychopaths 2012 Musik U/Spillefilm
The twilight saga: Breaking dawn, del 1 2011 Musik U/Spillefilm
Where the Wild Things Are 2010 Musik U/Spillefilm
The Kids Are All Right 2010 Musik U/Spillefilm
Howl 2010 Musik U/Spillefilm
De frøgtløse 2010 Musik U/Spillefilm
A Serious Man 2009 Musik U/Spillefilm
The blind side 2009 Musik U/Spillefilm
In Bruges 2008 Musik U/Spillefilm
Burn After Reading 2008 Musik U/Spillefilm
Twilight 2008 Musik U/Spillefilm
No Country for Old Men 2007 Musik U/Spillefilm
En sand løgn 2006 Musik U/Spillefilm
Kinsey 2005 Musik U/Spillefilm
The ladykillers 2004 Musik U/Spillefilm
Intolerable Cruelty 2003 Musik U/Spillefilm
Orkidé-tyven 2002 Klip U/Spillefilm
The Man Who Wasn't There 2001 Musik U/Spillefilm
A Knight's Tale 2001 Musik U/Spillefilm
Blair Witch 2 2000 Musik U/Spillefilm
Being John Malkovich 1999 Musik U/Spillefilm
Three Kings 1999 Musik U/Spillefilm
Generalens datter 1999 Musik U/Spillefilm
The hi-lo country 1998 Musik U/Spillefilm
Velvet goldmine 1998 Musik U/Spillefilm
Den mægtige Lebowski 1998 Musik U/Spillefilm
Picture perfect 1997 Musik U/Spillefilm
Farlige teorier 1997 Musik U/Spillefilm
Sjakalen 1997 Musik U/Spillefilm
Joe's apartment 1996 Musik U/Spillefilm
Fargo 1996 Musik U/Spillefilm
Rob Roy 1995 Musik U/Spillefilm
Fedtmule og søn 1995 Musik U/Spillefilm
Det store spring 1994 Musik U/Spillefilm
Det ku' ske for dig 1994 Musik U/Spillefilm
Airheads 1994 Musik U/Spillefilm
Kalifornia 1993 Musik U/Spillefilm
Wayne's world 2 1993 Musik U/Spillefilm
And the band played on 1993 Musik Tv-dokumentar
Barton Fink 1991 Musik U/Spillefilm
Doc Hollywood 1991 Musik U/Spillefilm
Miller's crossing - Dødens ekko 1990 Musik U/Spillefilm
Arizona junior 1987 Musik U/Spillefilm
Psycho III 1986 Musik U/Spillefilm
Blood Simple - Et nemt offer 1983 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.