enda

Cary Elwes

(1962 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Psych: 9 2010 Dr. Irvin Clement U/Spillefilm
Saw 2004 Dr. Lawrence Gordon U/Spillefilm
Magiske Ella 2004 Sir Edgar U/Spillefilm
Samleren - Kiss the girls 1997 Nick Ruskin U/Spillefilm
Junglebogen - Jagten på abernes skat 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Robin Hood - Helte i underhylere 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Hot Shots! 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Ærens mark 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Prinsessen og de skøre riddere 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Dollargrin i Oxford 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.