enda

Cary Grant

(1904 – 1986)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skynd dig langsomt, mand! 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Den store ulv kalder 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Charade 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Sig det med mink 1962 Medvirkende U/Spillefilm
Menneskejagt 1959 Medvirkende U/Spillefilm
Indiskret 1958 Medvirkende U/Spillefilm
An Affair to Remember 1957 Medvirkende U/Spillefilm
Fang tyven 1955 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg var en mandlig krigsbrud 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Biskoppens kone 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Jims ønskehus 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg så ham først 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Berygtet 1946 Medvirkende U/Spillefilm
Night and Day 1946 Medvirkende U/Spillefilm
My favorite wife 1945 Medvirkende U/Spillefilm
Der var engang en kålorm 1944 Medvirkende U/Spillefilm
None But the Lonely Heart 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Arsenik og gamle kniplinger 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Lucky 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Destination Tokyo 1943 Medvirkende U/Spillefilm
Mistanken 1941 Medvirkende U/Spillefilm
Natten før Brylluppet 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Sensationen 1940 Medvirkende U/Spillefilm
Gunga Din 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Kun engle har vinger 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Han, hun og leoparden 1938 Medvirkende U/Spillefilm
To mennesker gør sig fri 1938 Medvirkende U/Spillefilm
Topper 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Den frygtelige sandhed 1937 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.