enda

Caspar Wiegell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Vindmøllernes sus 2016 Belysningsmester DK/Spillefilm
Riders 2015 Belysningsassistent DK/Kort fiktion
Ude på landet 2012 Belysningsmester DK/Kort fiktion
Den gyldne kolibri 2012 Lyssætter DK/Kort fiktion
Imagia 2012 Lyssætter DK/Kort fiktion
Alle for én 2011 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Ved daggry 2011 Lyssætter DK/Kort fiktion
Baby Boy 2004 Klip DK/Kort fiktion
Henning 2004 Kameraassistent DK/Kort fiktion
Pianissimo 2003 Scenografassistent DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.