enda

Catherine Deneuve

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
La Derniére Folie de Claire Darling 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Standing Tall 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Gensynet 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Have You Seen My Movie? 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Det spritnye testamente 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Betties tur 2013 Bettie U/Spillefilm
Trofæ-fruen 2010 Suzanne Pujol U/Spillefilm
Et juleeventyr 2008 Junon U/Spillefilm
Persepolis 2007 Tadji, Marjanes mor U/Spillefilm
8 kvinder - og et mord 2001 Gaby U/Spillefilm
Dancer in the Dark 2000 Kathy DK/Spillefilm
Place Vendôme - Juvelerkvarteret 1998 Marianne U/Spillefilm
Tyvene 1996 Marie U/Spillefilm
Min bedste årstid 1993 Emilie U/Spillefilm
Indokina 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Skørt sted at træffes 1988 Medvirkende
Hunger 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste metro 1980 Medvirkende U/Spillefilm
To er farligt 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Fremmedlegionens helte 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Vildmanden 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Det store indianergilde 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Telefon til chefen 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Tristana 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Min kone forstår mig ikke 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Den falske brud 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Dagens skønhed 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Pigerne fra Rochefort 1966 Medvirkende U/Spillefilm
Chok 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Pigen med paraplyerne 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg - en mandlig sexbombe 1964 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.