enda

Catherine Frot

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gensynet 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Marguerite 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Bon appétit, Hr. Præsident 2012 Hortense Laborie U/Spillefilm
Nodevenderen 2006 Ariane Fouchécourt U/Spillefilm
Mig og min søster 2004 Louise U/Spillefilm
Den nye Eva 1999 Isabelle U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.