enda

Catherine Hardwicke

(1955 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Miss Bala 2019 Instruktion U/Spillefilm
Miss You Already 2015 Instruktion U/Spillefilm
Savner dig allerede 2015 Instruktion U/Spillefilm
Red Riding Hood 2011 Instruktion U/Spillefilm
Twilight 2008 Instruktion U/Spillefilm
Vejen til Betlehem 2006 Instruktion U/Spillefilm
Lords of Dogtown 2005 Instruktion
Thirteen 2003 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Laurel Canyon 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Vanilla Sky 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
AntiTrust 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Three Kings 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tombstone 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.