enda
Person

Catherine Pattinama Coleman

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Prelle – Lytter til mig selv 2020 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Psykosia 2019 Fotograf DK/Spillefilm
Ulveland 2019 Supplerende optagelser DK/Dokumentarfilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Fotograf DK/Spillefilm
The Return 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Lifeboat 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Dobbeltgænger 2018 Fotograf DK/Kort fiktion
At elske Pia 2017 Fotograf DK/Spillefilm
I''m In Love With 2015 Instruktion, Manuskript, Producer DK/Eksperimentalfilm
Sorte måne 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Os der valgte Mælkevejen 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm