enda

Catherine Pattinama Coleman

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Prelle – Lytter til mig selv 2020 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Psykosia 2019 Fotograf DK/Spillefilm
Ulveland 2019 Supplerende optagelser DK/Dokumentarfilm
Christian IV - Den sidste rejse 2018 Fotograf DK/Spillefilm
The Return 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Lifeboat 2018 Fotograf DK/Spillefilm
Dobbeltgænger 2018 Fotograf DK/Kort fiktion
At elske Pia 2017 Fotograf DK/Spillefilm
I'm In Love With 2015 Instruktion, Manuskript, Producer DK/Eksperimentalfilm
Sorte måne 2015 Fotograf DK/Kort fiktion
Os der valgte Mælkevejen 2015 Fotograf DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.