enda

Cecilia Sille Hersby

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dancer in the Dark 2000 Koordinator DK/Spillefilm
Magnetisørens femte vinter 1999 Påklæder DK/Spillefilm
Frøken Smillas fornemmelse for sne 1997 Rekvisitør U/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Rekvisitør DK/Spillefilm
Miraklet i Valby 1989 Scenografassistent DK/Spillefilm
Station 13 1988 Rekvisitørassistent Tv-serie
Ved vejen 1988 Scenografassistent DK/Spillefilm
Mord i Paradis 1988 Rekvisitør DK/Spillefilm
Hip hip hurra 1987 Scenografassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.