enda

Cecilie Olrik

(1963 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
2900 Happiness 2007 Manus Tv-serie
Monberg & Tuxen 2004 Advokat Tv-serie
H.C. Andersens eventyr 2004 Manuskript Tv-serie
Mor(d) i mødregruppen 1998 Manus DK/Kort fiktion
Baby Doom 1998 Familien Sommer DK/Spillefilm
Eventyret om borgen bag tågen 1992 Manus DK/Kort fiktion
Duksedrengen 1989 Instruktion, Louise/Fortæller, Manus Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.