enda

Cedric Gibbons

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Syng i sol og regn 1952 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den lille butik 1947 Produktionsdesign U/Spillefilm
Havets helte 1937 Produktionsdesign U/Spillefilm
Tarzan og den hvide pige 1934 Instruktion U/Spillefilm
Djævelens Ansigt 1928 Produktionsdesign U/Spillefilm
En Søn af Folket 1928 Scenograf U/Spillefilm
Blændværk 1927 Produktionsdesign U/Spillefilm
Cirkusdjævlen 1926 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.