enda

Cesare Zavattini

(1902 – 1989)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fang ræven 1966 Manus U/Spillefilm
Huntigeren 1961 Manus U/Spillefilm
Tag over hovedet 1956 Manus U/Spillefilm
Med natekspres Rom Paris 1953 Manus U/Spillefilm
Kappen 1952 Manus U/Spillefilm
Umberto 1952 Manus U/Spillefilm
Buon giorni, Elefante 1952 Manus U/Spillefilm
En superægtemand 1950 Manus U/Spillefilm
Cykeltyven 1949 Manus U/Spillefilm
Imorgen mister! 1946 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.