enda

Charles Brackett

(1892 – 1969)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den korte lykke 1956 Produktion U/Spillefilm
Kongen og jeg 1956 Produktion U/Spillefilm
Niagara 1953 Manus, Produktion U/Spillefilm
Sunset Boulevard 1950 Manus, Producer U/Spillefilm
Blodets bånd 1946 Manus, Produktion U/Spillefilm
The Lost Weekend 1945 Manus, Producer U/Spillefilm
Professoren og korpigen 1942 Manus U/Spillefilm
Ninotchka 1939 Manus U/Spillefilm
Rolf Blaaskægs ottende kone 1938 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.