enda

Charles Bronson

(1921 – 2003)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Death Wish V: The Face of Death 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Kinjite - adgang forbudt 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Dødens budbringer 1988 Medvirkende U/Spillefilm
En mand ser rødt 4 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Murphy's law 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Livvagten 1986 Medvirkende U/Spillefilm
En mand ser rødt 3 1985 Medvirkende U/Spillefilm
I sidste sekund 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Voldens helvede 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Desperat jagt 1981 Albert Johnson U/Spillefilm
En mand ser rødt - II 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Højt spil i Cabo Blanco 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Den sidste hilsen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
En varm sag 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Manden uden nerver 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Med de bare næver 1975 Medvirkende U/Spillefilm
En mand ser rødt 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Stone killer 1973 Medvirkende U/Spillefilm
The Valachi Papers 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Den røde sol 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Chatos land 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Kold sved 1970 Medvirkende U/Spillefilm
To tvivlsomme patrioter 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Farvel, min ven 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Det beskidte dusin 1967 Medvirkende U/Spillefilm
Luftens erobrer 1961 Medvirkende U/Spillefilm
Opgør i Boot Hill 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.