enda

Charles Crichton

(1910 – 1999)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Fisken de kaldte Wanda 1988 Instruktion U/Spillefilm
Kønnenes kamp 1960 Instruktion U/Spillefilm
De tog mit barn 1954 Instruktion U/Spillefilm
Jaget 1952 Instruktion U/Spillefilm
Masser af guld 1951 Instruktion U/Spillefilm
Fem drenge på sporet 1947 Instruktion U/Spillefilm
Nattens mysterier 1946 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.