enda

Charles Durning

(1923 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Spy hard 1996 Chefen for Efterretningstjenesten U/Spillefilm
V.I. Warshawski - detektiv på høje hæle 1991 Medvirkende U/Spillefilm
V. I. Warshawski - detektiv på høje hæle 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Godt Nytår 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Bare én gang til 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det 11. bud 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Two of a kind 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Uropatruljen 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.