enda

Charles Gordon

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hitman 2007 Produktion U/Spillefilm
The girl next door 2004 Producer U/Spillefilm
October Sky 1999 Produktion U/Spillefilm
Waterworld 1995 Producer U/Spillefilm
Vildt begær 1992 Producer U/Spillefilm
Rocketeer 1991 Producer U/Spillefilm
Die Hard 2 - Die Harder 1990 Producer U/Spillefilm
Bag lås og slå 1989 Producer U/Spillefilm
Field of dreams 1989 Producer U/Spillefilm
Hund og mand imellem 1988 Producer U/Spillefilm
Nattens kryb 1986 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.