enda

Charles Lang

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fri som en sommerfugl 1972 Foto U/Spillefilm
Kaktusblomsten 1969 Foto U/Spillefilm
Det blodige spor 1968 Foto U/Spillefilm
Fanget af Mørket 1967 Foto U/Spillefilm
Fidusmageren 1967 Foto U/Spillefilm
Hotel Sct. Gregory 1967 Foto U/Spillefilm
Blue Hawaii 1961 Foto U/Spillefilm
Syv mænd sejrer 1960 Foto U/Spillefilm
Ingen er fuldkommen 1959 Foto U/Spillefilm
Separate Tables 1958 Foto U/Spillefilm
En Cadillac af guld 1956 Foto U/Spillefilm
Skriget i natten 1955 Foto U/Spillefilm
Han kom fra Laramie 1955 Foto U/Spillefilm
Sabrina 1954 Foto U/Spillefilm
It should happen to you 1954 Foto U/Spillefilm
Jeg er loven 1953 Foto U/Spillefilm
Afsløret 1952 Foto U/Spillefilm
Katten og kanariefuglen 1939 Foto U/Spillefilm
Engel 1937 Foto U/Spillefilm
Englands Sønner 1935 Foto U/Spillefilm
Farvel Til Våbnene 1932 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.