enda

Charles Laughton

(1899 – 1962)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Abbott og Costello møder kaptajn Kidd 1952 Medvirkende U/Spillefilm
Manden på Eiffeltårnet 1949 Medvirkende U/Spillefilm
Arch of Triumph 1948 Medvirkende U/Spillefilm
Sandheden om Mrs. Paradine 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Captain Kidd 1945 Medvirkende U/Spillefilm
The Tuttles of Tahiti 1942 Medvirkende U/Spillefilm
klokkeren fra Notre Dame 1939 Medvirkende U/Spillefilm
Jamaica Kroen 1939 Medvirkende, Produktion U/Spillefilm
Henrik VIII's privatliv 1933 Medvirkende U/Spillefilm
Payment Deferred 1932 Medvirkende U/Spillefilm
If I Had a Million 1932 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.