enda

Charles Lawton Jr.

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
To mand red ud 1961 Foto U/Spillefilm
Sort solskin 1961 Foto U/Spillefilm
Vold på åben gade 1961 Foto U/Spillefilm
Eventyr i liniebus 1956 Foto U/Spillefilm
Min søster Eileen 1955 Foto U/Spillefilm
Regn 1954 Foto U/Spillefilm
De fredløses konge 1950 Foto U/Spillefilm
Kvinden fra Shanghai 1947 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.