enda

Charles Minsky

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Skal, skal ikke? 2011 Foto U/Spillefilm
New Years Eve 2011 Foto U/Spillefilm
Valentine's Day 2010 Foto U/Spillefilm
You, Me and Dupree 2006 Foto U/Spillefilm
The producers 2005 Foto U/Spillefilm
Raising Helen 2004 Foto U/Spillefilm
Prinsesse eller ej 2 2004 Foto U/Spillefilm
Tomcats 2000 Foto U/Spillefilm
Driving me crazy 1991 Foto U/Spillefilm
Pretty Woman 1990 Foto U/Spillefilm
Testament 1983 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.