enda

Charles A. Nichols

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Charlotte spinder en ende 1972 Instruktion U/Spillefilm
Pluto's Housewarming 1947 Instruktion U/Kort fiktion
Pluto's Kid Brother 1946 Instruktion U/Kort fiktion
The Purloined Pup 1946 Instruktion U/Kort fiktion
Pluto og skildpadden 1945 Instruktion U/Kort fiktion
Dog Watch 1945 Instruktion U/Kort fiktion
The Legend of Coyote Rock 1945 Instruktion U/Kort fiktion
Springtime for Pluto 1944 Instruktion U/Kort fiktion
First Aiders 1944 Instruktion U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.