enda

Charles Shyer

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Alfie 2004 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Forældre-fælden 1998 Manus, Producer U/Spillefilm
I love trouble 1994 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Brudens far 1991 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Hvem sendte storken? 1987 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Forældre - nej tak! 1984 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Rekrut Benjamin 1980 Manus, Producer U/Spillefilm

Som J.W. Melville

Titel År Funktion Category
Spionen der kom ind på skærmen 1986 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.