enda

Charles Spaak

(1903 – 1975)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Liget der blev væk 1961 Manus U/Spillefilm
Cartouche 1961 Manus U/Spillefilm
De glemtes bataillon 1953 Manus U/Spillefilm
Før syndfloden 1953 Manus U/Spillefilm
De syv der dømte 1950 Manus U/Spillefilm
Filmen om Henri Dunant 1948 Manus U/Spillefilm
Idioten 1946 Manus U/Spillefilm
Panik 1946 Manus U/Spillefilm
En nations hjerte 1943 Manus U/Spillefilm
Greven af Monte Christo 1943 Manus U/Spillefilm
Mordet i savoyen 1941 Manus U/Spillefilm
Aftenrøde 1939 Manus U/Spillefilm
Postbudet ringer altid to gange 1939 Manus U/Spillefilm
Den store illusion 1937 Manus U/Spillefilm
Vi holder sammen 1936 Manus U/Spillefilm
Navnløse helte 1935 Manus U/Spillefilm
De glemtes batallion 1934 Manus U/Spillefilm
Min lille Lise 1930 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.