enda

Charles Vidor

(1900 – 1959)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
H.C. Andersen 1952 Instruktion U/Spillefilm
Gilda 1946 Instruktion U/Spillefilm
Pin-up pigen 1944 Instruktion U/Spillefilm
The Tuttles of Tahiti 1942 Instruktion U/Spillefilm
Kvinden der myrdede 1941 Instruktion U/Spillefilm
Afsporet 1939 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.