enda

Charlie Clouser

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The stepfather 2010 Musik U/Spillefilm
Death sentence 2008 Musik U/Spillefilm
Saw 5 2008 Musik U/Spillefilm
Saw 4 2007 Musik U/Spillefilm
Resident evil: Extinction 2007 Musik U/Spillefilm
Saw 3 2006 Musik U/Spillefilm
Saw II 2005 Musik U/Spillefilm
Saw 2004 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.