enda

Charlie Sheen

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Money Talks 1997 James Russell U/Spillefilm
Frit fald 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Beyond the Law 1993 Medvirkende U/Spillefilm
De tre musketerer 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Hot Shots! 2 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Hot Shots! 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Navy seals - elitesoldaterne 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Vi ta'r skraldet 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Kæft, trit og retning 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Koldt bly og varme øretæver 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det skøre hold 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Wall Street 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til virkeligheden 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Mig og min kvinde 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Platoon - kamp-patruljen 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Blodrødt daggry 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.