enda

Charlotte Brodthagen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Undercover 2016 Runner DK/Spillefilm
Det mindste kongerige i verden 2015 Instruktørassistent Tv-serie
Sort Sol 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
Kustoden 2013 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
To kvinder 2012 Instruktion DK/Kort fiktion
Nedtællinger 2012 Instruktion, Manus, Manusforfatter DK/Kort fiktion
Ung for evigt 2012 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Gemmeleg 2011 2. instruktørassistent, B-fotograf DK/Kort fiktion
To og to 2011 B-fotograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.