enda

Charlotte Ernst

(1939 - 1973)

Skuespillerinde. Gift med Poul Reichhardt 1962-1973. Mor til skuespiller Peter Reichhardt.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Et døgn uden løgn 1963 Greta, Steens forlovede DK/Spillefilm
Syd for Tana River 1963 Eva DK/Spillefilm
Sikke'n familie 1963 Caroline Winther DK/Spillefilm
Sandhedens hævn 1960 Medvirkende Tv-film
Skyggen 1959 Medvirkende Tv-film
Ballettens børn 1954 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.