enda

Charlotte Juul

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den du frygter 2008 Fru Jørgensen DK/Spillefilm
Klovn 2005 Mina Tv-serie
Lykkevej 2003 Ejendomsmægler DK/Spillefilm
Meningen med Flemming 2001 Katja DK/Kort fiktion
Mistænkt 2001 Eva Larsen Spil
Skjulte spor 2000 Sygeplejerske Tv-serie
Kuppet 1999 Louise DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.