enda

Charlotte Madsen

(1990 – )

Instruktør, født 18/4 1990. Charlotte har siden 2007 instrueret, skrevet og produceret flere kort- og novellefilm, som har vundet priser både herhjemme og i udlandet. I 2009 skrev og instruerede hun sin første spillefilm, som fik premiere i 2010. Filmen vandt flere priser i USA. Ud over at instruere og skrive film er hun også foredragsholder og underviser både børn og unge, der er interesseret i film og skuespil.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bonne année 2014 Instruktion DK/Kort fiktion
Sammen hver for sig 2013 Instruktion, Manuskript, Producer, Klipper, Kameraoperatør DK/Kort fiktion
Kufferten 2012 Instruktion, Manuskript, Producer DK/Spillefilm
Engle hører til i himlen 2012 Instruktion, Manuskript DK/Kort fiktion
Søde lille du 2010 Instruktion, Manuskript, Producer, Casting, Kostumier DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.