enda

Charlotte Munk

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Mens vi lever 2017 Medvirkende DK/Spillefilm
Lille kylling 2005 Rikke Ræv U/Spillefilm
Min far er bokser 2004 Ditte DK/Kort fiktion
Meningen med Flemming 2001 Birgitte DK/Kort fiktion
Mig og min familie 1957 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tag til marked i Fjordby 1957 Stillfotograf DK/Spillefilm
Tre piger fra Jylland 1957 Stillfotograf DK/Spillefilm
Bruden fra Dragstrup 1955 Kameraoperatør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.